Wie wil,
zoekt een mogelijkheid

Wie niet wil,
zoekt een reden

Lees meer


Tot uw Dienst

Wat kan ik voor u betekenen?

Projectmanagement
Binnen uw project kan ik zowel op de inhoud als op de coördinatie waarde toevoegen. Als ‘spin in het web’ breng ik de samenhang aan tussen inhoud en proces. Ik hou de verschillende lijnen in het project in de gaten en zorg voor de continuïteit. Ook op de inhoud van uw project thema’s kan ik bijdragen door (evaluatie)analyses te maken, deskresearch te doen en bijeenkomsten te faciliteren. Mijn ervaring in projecten ligt met name in de zorg (o.a. Proeftuinen Ouderenzorg) en in het publieke domein (o.a. Regionale Werkbedrijven).

Advies, analyse en beleidsondersteuning
Door mijn ervaring als (beleids)ondersteuner van adviesraden (o.a. VAR’s) ben ik in staat om de vertaling te maken van een idee, plan of ontwikkeling naar een (beleids)rapport. Ook voor analyses en advies van bijvoorbeeld het doorlichten van een project of organisatie bent u bij mij op het juiste adres. Het thema ‘leren en ontwikkelen’ is een belangrijk speerpunt waar mijn interesse en ervaring ligt.

Faciliteren van bijeenkomsten
Het faciliteren van bijeenkomsten betreft zowel de organisatie als de verslaglegging van de bijeenkomsten. Op inhoudelijk vlak denk ik mee over het doel en de inhoud van de bijeenkomst en zet ik acties uit om de bijeenkomst op te zetten. Daarnaast kan ik de inhoudelijke verslaglegging van bijeenkomsten verzorgen.

Ik ga graag met u in gesprek om te kijken op welke manier ik kan bijdragen om de kracht van u als mens, uw organisatie of uw project te vergroten.


Visie

Wie wil,
zoekt een mogelijkheid.

Wie niet wil,
zoekt een reden.


Ik geloof in de kracht van ieder mens, iedere organisatie, ieder project.
Ik ben er van overtuigd dat wanneer een mens, organisatie of project in zijn kracht staat, dat dit bijdraagt aan een mooiere wereld.
Door krachten te bundelen en samen te werken, is beweging en verandering mogelijk.
Als je iets écht graag wilt, dan zoek je (met elkaar) naar mogelijkheden om dat te bereiken.

Mijn kracht is om van iemands kracht méér te maken.
Of dit nu de kracht van een mens, een organisatie of een project is.
Dit doe ik door de essentie van u, uw organisatie of uw project zichtbaar te maken en te vergroten.
Zodat het maximale resultaat eruit gehaald wordt.

Over C van Belle

.

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar C van Belle!


Mijn naam is Charlène van Belle en ik stel me graag aan u voor in 5 kerneigenschappen:

1. Een scherpe blik op mensen en organisaties
Ik heb een scherpe blik op mensen en organisaties en ga graag met mensen in gesprek om op zoek te gaan naar de diepere kern. Ik stel vragen vanuit intrinsieke nieuwsgierigheid en vraag door naar het ‘waarom’.

2. Structuur en samenhang aanbrengen
Mijn talent is structuur en samenhang aanbrengen en steeds monitoren of we op de goede weg zijn richting het eindresultaat. Ik zie wat nodig is en zorg dat de randvoorwaarden geborgd zijn.

3. Resultaatgericht
Ik werk graag met heldere afspraken en een haalbare deadline. Ik maak een plan, stel dit onderweg bij waar flexibiliteit nodig is en ik hou het eindresultaat voor ogen.

4. Vanuit verschillende perspectieven kijken
Als Bestuurskundige van oorsprong bekijk ik een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven en breng ik deze perspectieven in samenhang en verbinding met elkaar.

5. Een warm hart
Ik draag graag bij aan een mooiere wereld waarin ieder mens mag zijn zoals hij of zij is. Mijn enthousiasme en betrokkenheid is hierbij mijn visitekaartje.

Meer weten?


ContactIk ga graag met u in gesprek om te kijken op welke manier ik kan bijdragen om de kracht van u als mens, uw organisatie of uw project te vergroten.

Neem gerust (vrijblijvend) contact op!

Charlène van Belle

06 30 77 35 07
Charlene@cvanbelle.nl

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!Bedrijfsgegevens:
KVK-nummer: 63051214
BTW-nummer: NL201483415B01